31 oktober, 2009

Jumat yang sedikit Mbajing

hey hey..malming ngene mbajing dewe karo mbokQ sik bar dikompasi karo 'My Big Damn Brother' sungguh basiiiiii >w< trus...truss... dua hari kemarin sungguhh Nano-Nano ! kemis wingi sekaline ndelok futsal delayota langsung menang! wkwkwkk...meski diselingi kerewoan dari segerombolan remaja alay dari sekolah yang kampungan hoax ! but try to be cool ....secara akdewe kalah massa..hahahaha trus wingi jumat ki pait banget...aku tangi jam 7an rencana meh OL..trus ketok jam 8,,rencana meh ngubengne undangan History Week nggo neng SMA-SMA..tappiiii.....aku memeng dadine jam 9punuul10 lagi mateni kompi njut adus..padahal aku kuliah jam9...ra masalah sii...wong biasane aku nelat 30menitan bapakke yo ra masalah...tiwas aku ra nganggo ngebut barang...ehhh ketok kelas telat 45 menit...kojor wae !!! jebul kelas lagi ono UTS bahasa Belanda dadaakan...po yo ra ngecu kui dosen'e?????gek ngono jeh ditekoni "kenapa samapi telat 45menit???" kata si bapak seraya ngewasne jam dihapenya..aku muni wae" sakit perut" ha tenan og neng ndalan wetengku mules..kebelet ngising !!!! gek ngono aku ditekoni "Bawa kmus ndak?" Hedeh ! kojur kii..aku mau sengojo ra nggowo kamus,,,tak pikir urusan kuliah cepete...trus aku mencoba berkilah yg bukan2 "Kamus ketinggalan di Jok , Pak" padahal motorku ra ono jok'e..hyaaaa..eh si teman depanku sebut saja Afif menyerahkan kamusnya kepadaku...karena dia mmbawa kamus yg berlebihan ! Oh, thank God ! muahhh :* lebar ngono aku ditekne soale karo dosen sik raine wes pagop karo aku mau...weleh ! ono le bbrp nomer aku dadi blank..Jiah ! Ben wae ! padal dosen iki ndelok biji seko UTS udu seko absen karo keaktifan !hede...hede...persetan lah ! lebar ngono aku rampung nggarap dengan sedikit kelicikan. Oh iyo , gelone meneh aku lali nek mau jam tengah8 ono tutorial..padahal sik ngoar2ke neng kelas nek ono tutorial ki aku pasalnya aku ki le ditawari karo tutor'e nek sesok meh ono tutorial ora???hadu...hadu..ndembik deh!!!

lebar ngono aku bali. kesel. eh dijak Jujuk neng sekolah...males si..tur jane aku yo ono latihan pecinta alam dengan teman2 sma...ujug2 wipti ikut menjambangi rumahku pula...neng sekolah ketemu Grameh...trus mbajing bareng deh kita ke Pak Eglek sampai Magriban ! Ra muk aku, wpti, grameh, lan jujuk...jane kui mau berdasar ajakane si intan ! wes ngenteni suwi..intan mbalah lagi tekan seko kampus...panganan yo wes entong ! arggghhh (aku sih ra tuku opo2 !) heheheh
disana kita banyak menguak tabir berbagai peristiwa yang nggak prnah kita sangka,,baik selama masa SMA maupun peristiwa faktual belakangan ini...ckckckckck...iihhh wauwww bgt-kata orang alay !
trus... magrib trus bali dehhh !

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen