Pages

01 juni, 2011

Nederlandse scrijfvaardegheid

Heej allemaal


Lang niet gezien hoor,

In dit kans zal ik met Nederlands schrijven, na zo lang (bijna 2 jaren, niet zo lang eigenlijk) leer ik nederlands. Maar ben ik verwaard wat onderwerp ik moet praten. Mm… laat ik bedenken,.
Ok, ik zal over m’n gelukkige nieuws vertellen hehe.. Dus een maand geleden, had ik een selectie gedaan, ik geloof dit selectie was zo lang door de cursisten hebben wordt gewacht. Tjaa, dit is selectie voor Nederlandse zommercursus. Meneer Bowo, m’n nederlandse leraar, vertelde de informative 3 dagen voordat dit selectie zal doen. Ik ben zo spannend, zijn er veel lesmateriaals dat moet ik bereiden he. Ik bereid alles; las de lesmateriaals, bidden, en ik zei aan mijnzelf dat moet ik optimis zijn. Op vrijdag, wanneer de selectie houdt, was ik heel spannend vooral terwijl ik de test deed. Gelukkig me, ik was een van de 5 cursisten die hebben geslaagd en moesten we de interview volgden. En…Gelukkig me! Ik ben de cursist die zal de zommercursus volgen! Yay! Alhamdulillah… ‘k ben zooooo blij hoor! Dit is een van m’n dromen, maar ik denk dit kans zo snel komt. Ik moet alles bereiden vooral m’n nederlands scrijftvaardigheid  en nederlands spreekvaardigheid. Ik kan niet aan God stop bedanken.
De zommercursus wordt op 2 plaatsen afgenomen, in Belgie (Gent) en in Nederland (Zeist), en ik ga naar Zeist.  De cursus duurt drie weken, vanaf 18 july tot 6 augustus.
Dat was het, ik kan alleen dit erg korte verhaal vertellen, en natuurlijk zal ik  m’n ervaringen in Nederland op de volgende tijd vertellen J dit is wat ik noem; Als jouw droom komt uit :))

kusjes,
Tantri xoxo

3 opmerkingen: